BB Chum, een tikkie gewaagd.

BB Chum is het limited edition overhemden merk, waarvan de shirts bij een aantal met zorg geselecteerde winkels te koop zijn. Shirts van hoogwaardige kwaliteit die nou eens wél betaalbaar zijn. Shirts met waanzinnige prints en details die per stuk genummerd zijn om dat jij iets bijzonder mag dragen.
De BB Chum shirts verkopen we alleen in onze winkel in Dalfsen.

De oprichters

BB Chum komt recht uit het hart van de oprichters, Peggy Benner-Haullussy en Martijn Both. Het begon met een reis… 

Martijn, productontwikkelaar en trendslater in de retail en voor A-merken, deed een keer een rondgang langs de grote modesteden van de wereld en kocht in elke stad wat bijzondere shirts. Terug in Nederland kreeg hij daar zo veel positieve reacties op dat hij begreep dat hij daar iets mee moest doen. Peggy, een vriendin van zijn vrouw, en senior product manager shirts van beroep, met een carrière bij een aantal grote modeketens en modemerken, begreep precies wat de shirts extra hadden, en eenmaal de koppen bij elkaar gestoken waren de beginselen voor een nieuwe benadering snel duidelijk. Omdat beide een passie hebben voor mannenmode leek een heel nieuw merk zelfs nog de beste weg.

BB Chum is de naam. Kleur, finesse, kwaliteit en contrasten plus aparte details zijn de pijlers. Waarbij ‘de best mogelijke prijs/kwaliteit verhouding’ leading is. Er passeert geen shirt zonder dat Peggy en Martijn ’m zelf hebben goedgekeurd. De grondgedachte, de looks en de style en de kwaliteit van BB Chum worden goed bewaakt.