Baileys shirts en sweaters

De Baileys shirts en sweaters zijn speciaal ontworpen voor mannen van middelbare leeftijd. Mannen die op zoek zijn naar kwaliteit voor een passende prijs. Bij de verwerking van de shirts en sweaters van Baileys worden de meest mooie stoffen en breisels gebruikt. Het assortiment van Baileys bestaat voornamelijk uit mooie sweaters, shirts en vesten. Ook de poloshirts van Baileys mogen er wezen, in tal van kleuren en uitvoeringen.

Maatvoering

De meeste shirts en sweaters van Baileys zijn verkrijgbaar van S tot en met 3XL, in een uiterst comfortabele maatvoering, dus ook aan de wat grotere man wordt gedacht.

Feiten van Baileys

Baileys is net als het label Giordano onderdeel van Verweij Fashion en is een familiebedrijf. Het bedrijf is opgericht in 1955 door A.H. Verweij. Begonnen als een kleine winkel met Italiaanse stoffen in Rotterdam, is het steeds groter en groter gegroeid. Eigenaren Karel en Robert begonnen al vroeg met het ontwerpen en verkopen bij hun vader. Tegenwoordig staat het bedrijf in Amsterdam en wordt zowel in Azië als ook in Europa geproduceerd.

 

Meer Baileys zien

In onze winkel in Dalfsen hebben we nog veel meer! Kom gerust langs en kijk vrijblijvend eens lekker rond