State of Art herenmode

State of Art is een Nederlands merk en staat bekend om nonchalante mannenmode. De hoogstaande kwaliteit heeft ervoor gezorgd dat de State of Art herenmode collecties ook bij Wijnberger te vinden zijn. State of Art is in 1987 opgericht en groeide al snel uit tot één van de meest succesvolle Nederlandse herenmode merken. Uiteraard kennen we State of Art ook uit de racerij , vooral de historische sportwagens komen veel voor in de reclame uitingen en met grote regelmaat worden er diverse evenementen door dit merk gesponsord. Ook de huisvesting van State of Art in Lichtenvoorde staat volledig in het teken van oldtimers en het racegebeuren hier omheen.
De State of Art herenmode lijn omvat truien, overhemden, sweaters, polo’s, kolberts, broeken, jacks en accessoires. Eigenlijk biedt State of Art een totaalcollectie voor ‘de man van 25+’. En dat alles in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

State of Art dealer in Dalfsen

Kom naar onze shop in Dalfsen voor een uitgebreid assortiment State of Art herenmode, gepresenteerd in het mooie shop in shop systeem, netjes op kleur gepresenteerd met de uitstraling die bij dit merk hoort.

Meer State of Art zien?

In onze winkel in Dalfsen hebben we nog veel meer! Kom gerust langs en neem een kijkje in deze uitgebreide collectie.