A Fish Named Fred shirts

De shirts van A Fish Named Fred hebben een trendy en jonge uitstraling, het zijn mooie uitgewerkte shirts met fraaie details. In de collectie van A Fish Named Fred vind je de laatste modekleurtjes en soms net even anders dan bij andere merken kunt vinden. 

A Fish Named Fred polo’s en shirts en nu ook colberts

Kijk hierboven voor het actuele aanbod. De shirts zijn verkrijgbaar in de maten XS tot en met 3XL, houd er rekening mee dat deze shirts modisch gesneden zijn, bestel daarom bij twijfel tussen de maten, de maat niet te klein. Bestel de shirts van A Fish Named Fred direct in de webshop. Bij aanschaf van een A Fish named Fred shirt kunt u er van op aan dat u opvalt door de unieke uitstraling van dit merk.

Combineren

De jeans van Vanguard en PME Legend en ook de chino's en colored denims van deze merken sluiten naadloos aan op de collectie van A Fish Named Fred.

 

Het ontstaan van de naam A Fish Named Fred

Het is nog maar een paar jaar geleden, namelijk in 2010 dat de toen 10 jarige dochter van Rob Schalker op het idee kwam om zijn nieuwe merk Freddy Fish te noemen. Omdat Freddy Fish een computerspel was uit de Arcade collectie, moest de naam veranderd worden in A Fish Named Fred.

Meer van de collectie van Fish zien ?

In onze winkel in Dalfsen hebben we nog veel meer! Laat je verrassen door deze hippe collectie van overhemden, giletjes en colberts.