PME Legend

Natuurlijk voeren wij ook het stoere label PME legend, zowel in de webshop als ook in de winkel in Dalfsen. In een stoere shop-in-shop systeem vind je bij ons altijd de nieuwste collecite van PME. PME legend stond voorheen bekend onder de naam Pall Mall. In onze shop verkopen wij jeans, jacks, overhemden, sweaters en polo's van PME.

Maatvoering

De maatvoering van PME Legend is comfortabel, met enkele items die wat modischer en getailleerder uitvallen. De maatboog die PME Legend hanteert gaat tot en met de maat XXXL en de lengtes die gevoerd worden in de broeken gaan van 32 inch tot en met 38 inch.

Stoer & extreem

De collecties van PME Legend zijn geïnspireerd op de extreme, zware en veeleisende omstandigheden, waarin cargo-piloten, zich over de gehele wereld in verkeren. De echte PME Legend man, is een pionier, die sterk en vastberaden is en geen uitdaging uit de weg gaat! Dit is ook terug te zien in de collecties van het merk. Denk aan de inmiddels legendarische pilotenjassen. Deze zijn al jarenlang het trotste boegbeeld van het merk, dat steeds bredere collecties maakt. In navolging van het pilotenjack zijn inmiddels de comfortabele spijkerbroeken een vaste waarde in de garderobe van iedere man.

Nieuw in het assortiment van PME Legend is het model Skymaster, dit is een jeans met een slankere pasvorm en is uitgerust met een rits in plaats van knopen. De Skymaster hebben we in 4 mooie wassingen.

Meer PME Legend zien?

In onze winkel in Dalfsen hebben we nog veel meer! Overtuig jezelf met een bezoek aan onze winkel de keuze is reuze !