Carter & Davis kostuums en kolberts

De hollandse fabrikant Carter & Davis heeft zich opgewerkt tot een spraakmakend label met een keur aan mooie kostuums en kolberts. In de collectie van Carter & Davis vindt je zowel mooie trendy kostuums als ook vlotte kolberts. Met name de modegevoelige man zal vallen op deze collectie die snel inspringt op veranderingen in het modebeeld. De Carter & Davis kostuums en kolberts laten zich kenmerken door leuke detailleringen zoals mooie voeringen , elleboogstukken, contrasterende stiksels en leuke knopen. De pasvormen zijn mooi slank maar goed draagbaar voor een breed publiek. De Carter & Davis collectie is uitermate geschikt om zowel gekleed als sportief gedragen te worden.

Kleurbeeld van de Carter & Davis kostuum en kolbert collectie

Het kleurbeeld van de collectie van Carter & Davis bestaat naast de basiskleuren zwart, blauw en grijs uit frisse modekleuren. De kostuums worden uitgevoerd in uni's, ruiten en strepen, de kolberts veelal uit uni kleuren en fraaie strepen. De voeringen worden aangepast op kleur in de kostuums, maar in de kolberts wordt veelal gespeeld met mooie kontrasten en opvallende dessins.
De overhemden uit de collectie van Casa Moda en dan met name de Venti lijn zijn uitermate geschikt om onder de kostuums en kolberts van Carter & Davis te dragen.

Gratis vermaken van uw aangeschafte outfit

Mocht het aangeschafte kostuum of kolbert net niet helemaal passen, dan vermaken wij het natuurlijk kosteloos in ons eigen atelier, binnen een acceptabele tijdsduur.