Naar boven
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Veilig betalen bij Wijnberger
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • Geen retour kosten

Stone Rock 2017

Door Wim Wijnberger - 14 juni 2017 -


Als trouwe sponsor van dit mooie festival houden we je graag even op de hoogte

Wanneer?

Zaterdag 8 juli 2017 vindt de zevende editie van Stone Rock Festival plaats van 13:30 tot 01:00.

Locatie

Direct naast het NS treinstation aan de Stationsweg in Dalfsen, Overijssel. Voor de festivalbezoeker met navigatie: Stationsweg 4 Dalfsen.

Vervoer

Pak de trein en stap op het station van Dalfsen uit, rechtstreeks naast het festivalterrein! De laatste trein richting Zwolle vertrek om 01:06 en de laatste trein richting Emmen vertrek om 00:30. 

Wanneer je met de auto komt kan je gratis naast het festivalterrein parkeren. De parkeerruimte is echter beperkt dus we moedigen iedereen van harte aan om met het openbaar vervoer naar het festival te komen.

Voor die diehards die op de fiets komen: Er is genoeg ruimte voor het stallen van je fiets in op het festival terrein en in de fietsenstalling van het station.

Stone Rock Camping

Niet naar huis?

Groot gelijk! Overnacht gewoon op de officiële Stone Rock Camping inclusief pendelbus! Hoe je dat doet? Nadat je een festivalticket gekocht hebt, koop je een campingticket voor de door jou gewenste overnachting(en) en kom slapen in je eigen tent, camper of caravan! That’s it! Camping Starnbosch is de officiële Stone Rock Camping, dus ben je benieuwd naar alle fijne faciliteiten die bij de overnachting horen? Check hier de website van Camping Starnbosch!  www.starnbosch.nl

Voor alle verdere informatie ga je naar www.stonerock.nl