Barutti

Bent u op zoek naar een comfortabel, trendy en toch tijdloos kostuum of colbert, dan slaagt u bij Wijnberger in de Mario Barutti collectie. Mario Barutti brengt kostuums en colberts van hoge kwaliteit met innovatieve ontwerpen. Italiaanse stoffen van de mooiste kwaliteit voorzien van bijpassende voeringen maken elk kledingstuk tot een pronkstuk in uw garderobe.

Naast de basis uni en krijtstreep kostuums, zijn er elk seizoen nieuwe varianten in het aanbod, geheel op het seizoen aangepast. In de zomer mooie lichtgewicht stoffen in frisse kleuren, soms met linnen en soms met zijde verwerkt. In de winter voelen de stoffen wat voller aan en overheersen de wollen stoffen, mooie herfst tinten in ton sur ton strepen en ruiten en in de colberts natuurlijk de overbekende Harris Tweeds.

Gratis vermaken

Zowel voor de zakelijk markt als een speciale gelegenheid, er is altijd wel een artikel wat bij u past. Het personeel zal u graag de mogelijkheden laten zien, en mocht er aan de pasvorm wat gesleuteld moeten worden dan kunt u dit natuurlijk gratis laten doen in ons eigen atelier.

Meer van Barutti zien ?

Kom naar onze winkel en we laten u graag de hele collectie van dit mooie merk zien !